REKOND

För oss som har ett bilintresse utöver det vanliga är en riktigt duktig rekondare en konstnär. Visst är kemikalierna viktiga men handlaget gör den stora skillnaden. Hemligheten ligger i tre saker; blicken, handen och produkterna. En ovarsam rekonditionerare kan göra mer skada än nytta och faktiskt förstöra lacken. Alla bilar åldras, även klarlacker och metallicfärger bli matta med tiden om de lämnas obehandlade. I vårt nordiska klimat är bilarna extra utsatta, speciellt vintertid, med asfaltstänk och vägsalt. Detta kräver också ofta starkare tvättmedel vilket i sin tur minskar hållbarheten. Därför har vi prövat många olika produkter men till slut fastnat för Nanocover. Med nanoteknik uppnår man, och bibehåller, mycket höga glanstal. Resultatet blir även ett mycket långvarigt skydd mot UV-ljus, kemikalier, salt och fukt.

Vi ser till att din bil upplevs precis så exklusiv som den verkligen är. Du får tillgång till precis samma kompetenta personal och professionella metoder som vi själva använder för att få våra bilar tipptopp inför försäljning.

Naturligtvis lämnar vi garanti för våra lackbehandlingar. Det gäller även impregneringarna för tygklädslar. Vi använder bilvårdsmedel från miljöcertifierade leverantörer. Unna dig, din bil och din investering en rekond.